A napjait jelenleg a BBC F1-es szakkomentátorként “tengető” David Coulthard sosem ment a szomszédba, ha bohóckodásról volt szó. Mindenki tudja, hogy a Forma-1-es expilóta laza személyiség, akivel lehet viccelni, sőt bátran nyakon locsolható a pódiumon állva, miközben élő egyenes adásban próbál interjút készíteni a győztes versenyzővel.

Stílusa akkor sem változik, ha jótékonyságról van szó, Coulthard érdekes módját választotta annak, hogy felhívja a figyelmet a gerincsérült és mozgáskorlátozott emberek életét segítő alapítvány, a Wings for Life ügyére. Úgy gondolta, ha a bulvárlapokban gyakran szereplő sztárok tudnak villantással érvényesülni, akkor ez neki is menni fog.
 F1: David Coulthard, ahogy sosem akartad látni! 1
Választása egy aranyszínű női ruhára esett, ami komoly méretű testfelületet hagy szabadon, ebben a maskarában állt színpadra Londonban, az alapítvány jótékonysági estjén.

Mellette a Williams női tesztpilótája Susie Wolff nevet jóízűen, aki nem először látja Coulthardot ilyen helyzetben. A tavalyi rendezvényen ugyanígy álltak a színpadon, annyi különbséggel, hogy akkor Susie Wolff is ördögien festett.

F1: David Coulthard, ahogy sosem akartad látni! 2