Michael Schumacher egykori “neveltje”, Felipe Massa a héten kezdődött bahreini teszt előtt újra meglátogatta a tavaly december végi síbalesete óta a granoble-i egyetemi kórházban kómában fekvő volt ferraris csapattársát.
Fotó: Europress

Fotó: Europress

Fotó: Europress


“Mindig igyekszem optimista maradni. Láttam őt, beszéltem hozzá, elmeséltem neki mindent a jerezi tesztről, az új autómról, az új csapatról, és sokszor kértem, hogy ébredjen fel. Optimista vagyok, szerintem nagyon fontos a hit. Michael erős ember, nagyszerű ember, igazán remélem, hogy magához tér majd és újra képes lesz élvezni az életet” – magyarázta a brazil, aki 2009-ben a Magyar Nagydíj időmérőjén maga is igen súlyos fejsérüléseket szenvedett, de végül teljesen felgyógyult.
“Persze nehéz erről spekulálni, ugyanis fogalmam sincs, mit mondanak az orvosok. Láttam őt, nagyon örültem, hogy sokáig mellette lehettem, beszélhettem hozzá és igyekeztem energiát adni neki.”  
Massa így írta le a hétszeres bajnok állapotát: “Alszik, engem nagyon jó érzéssel töltött el, hogy teljesen normálisnak tűnt. Normálisnak látszik és még a szája is mozgott meg ilyesmi. Szóval ránézésre pozitív. De nem vagyok orvos, nincs meg a tudásom ahhoz, hogy bármit is mondhassak. Egyszerűen csak láttam őt és nekem pozitívnak tűnt, amit láttam.”