Kimi Räikkönen minidig is arról volt ismert, hogy nem veti meg a földi örömöket, a bulizás, italozás, alkalmi(?) dohányzás is hozzátartozik az imázsához.
Úgy tűnik, ez már nem is fog változni: egy finn magazin friss fotón kapta le cigivel a szájában a Ferrari-pilótát, amint barátnőjével, a 26 éves Minttu Virtanennel gyújt rá.
F1: Cigivel kapták le Räikkönent 1
Bár Räikkönen nem épp egy triatlonos vasember, mint Jenson Button, vagy bicikliőrült, mint Fernando Alonso, az új F1-et alaposan lehúzó Jacques Villeneuve szerint a 2014-es szabályok mellett már nem is lesz olyan fontos a fittség, ami kedvezhet is a finn pilótának.
“Lehetséges, hogy ő lesz előnyben, mert Alonso már tavaly sem volt a Ferrari kedvence, nem volt jó az atmoszféra. Mentek a belső harcok, lehet, hogy épp ezért szerződtették Kimit” – mondta a Ferrari idei felállásáról az 1997-es bajnok.
“Bár ha belegondolunk, pár évvel ezelőtt Kimi számára is rosszul végződött a történet (a Ferrarinál), szóval ki tudja, mi lesz. Elég trükkös az élet annál a csapatnál. Nagyon intrikus, hatalmasak az elvárások, és ha nem mennek jól a dolgok, nehéz elviselni a környezetet.” 
“De az új szabályok mellett, amikor a pilótáknak már nem kell majd végig a határon nyomni, nem kíván akkora erőkifejtést, Kiminek akár be is jöhetnek a dolgok” – utalt Villeneuve Räikkönen lazább fizikai felkészültségére.