2014-re komoly változásokon esett át a Lotus-csapat, távozott Kimi Raikkonen, valamint a csapatvezető Eric Boullier is elhagyta az alakulatot a McLaren kedvéért. Viszont úgy tűnik, a kommunikációért felelős stáb maradt, hiszen idén is erős, humoros anyagokkal jelezték a rajongók felé, marad a megszokott stílus, és a versenyzésen kívül semmit, de tényleg semmit nem vesznek komolyan.

A kampány eddigi legmeggyőzőbb darabja a lakókocsis videó, amiben azt szemléltetik, hogy eddigi lemaradásukat készek bármi áron behozni, még úgy is, hogy Pastor Maldonado kávéja kilöttyen!


“Legvadabb álmaimban sem fordult elő, hogy így vezetek majd egy Forma-1-es autót, mint a videóban! Egyedi élmény volt, remélem, hogy lesz még folytatása!” – mondta Romain Grosjean.

Írtunk már a kisfilmről, de most a forgatáson készült képek miatt került újra elő az anyag, amelyek segítenek bepillantani a kulisszák mögé.

F1: Így készült a Lotus lakókocsis videója 2 F1: Így készült a Lotus lakókocsis videója 3 F1: Így készült a Lotus lakókocsis videója 4 F1: Így készült a Lotus lakókocsis videója 5 F1: Így készült a Lotus lakókocsis videója 6 F1: Így készült a Lotus lakókocsis videója 7 F1: Így készült a Lotus lakókocsis videója 8 F1: Így készült a Lotus lakókocsis videója 9 F1: Így készült a Lotus lakókocsis videója 10
Forrás: Facebook.com/Lotus