Michael Schumacher tavaly december 29. óta fekszik súlyos fejsérülésekkel a grenoble-i egyetemi kórházban, ahol felesége, Corinna, gyermekei, Gina Maria és Mick, öccse, Ralf, édesapja, Rolf, valamint menedzsere, Sabine Kehm mellett a leghűségesebb látogatója Jean Todt.
A hétszeres világbajnok egykori ferraris csapatfőnöke Schumi balesete óta más sokadszor utazott Grenoble-ba, hogy személyesen tudakozódjon barátja állapotáról és támogassa a családot. A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnökének nem számít a 600 kilométeres út, ott akar lenni.


“Michael és a család nagyon közeli barátaim. Michael fontos része szereplője az életemnek, most pedig komolyan megsérült, így minden elképzelhető segítséget próbálok megadni a családnak. Néha persze annyi is elég, hogy ott legyek” – nyilatkozta a Die Weltnek Todt.
 
“Szerintem ő is megtenné értem ugyanezt, ha én szenvedtem volna balesetet. Biztos vagyok benne, hogy Michael is ott lenne velem” – tette hozzá.

Schumacher altatásának mértékét jó egy hete elkezdték mérsékelni az orvosok, de ennél többet nem tudni. A folyamat heteket, hónapokat is igénybe vehet.

Cikkajánló – Új autópálya épül Magyarországon! De mennyiért? A cikkből kiderül


A volt főnöke nem hagyja el Schumachert 3