A Red Bull ugyan kedd óta barkácsolta a 2014-es autóját a jerezi garázsban, de péntekre sem sikerült gatyába rázni az RB10-est, Daniel Ricciardo mindössze 7 kört tett hozzá az első három napon teljesített 14-hez.
A Forma-1-es bajnokcsapat kora délután feladta a vergődést, meg sem várták a nap végét, összepakoltak és hazaindultak Angliába.
F1: A Red Bull végleg feladta 1
F1: A Red Bull végleg feladta 2

F1: A Red Bull végleg feladta

F1: A Red Bull végleg feladta

F1: A Red Bull végleg feladta 28
Fotó: Europress
Fotó: Europress
Fotó: Europress
Fotó: Europress
Fotó: Europress
Fotó: Europress
Fotó: Europress
F1: A Red Bull végleg feladta 36
F1: A Red Bull végleg feladta 37
F1: A Red Bull végleg feladta 38
F1: A Red Bull végleg feladta 39
F1: A Red Bull végleg feladta 40
F1: A Red Bull végleg feladta 41
F1: A Red Bull végleg feladta 42
F1: A Red Bull végleg feladta 43
F1: A Red Bull végleg feladta 44
F1: A Red Bull végleg feladta 45
F1: A Red Bull végleg feladta 46
F1: A Red Bull végleg feladta 47
Fotó: Europress
Fotó: Europress
Fotó: Europress
Fotó: Europress
Fotó: Europress
Fotó megosztása:
F1: A Red Bull végleg feladta 53


“Nagyon nehéz teszt volt ez. Több gondunk is akadt a Renault erőforrással, valamint az autó hűtésével is, ezek nagyban befolyásolták a munkát. Bár nem mentünk eleget, annyit azért sikerült kiderítenünk, hogy a problémák kijavíthatók a következő, bahreini tesztre” – mondta a csapatfőnök, Christain Horner. 
A vezető versenymérnök, Andy Damerum így nyilatkozott:
“Hét kört tettünk meg Daniellel, és minden egyes alkalommal javítottunk egy kicsit a motor vezérlésén és saját hibáinkból adódó problémákat is javítgattuk. Azonban találtunk egy újabb mechanikai problémát is, amelyről látszott, hogy már nem tudnánk kijavítani úgy, hogy még a pályára küldhessük az autót délután, ezért úgy döntöttünk, hogy idő előtt befejezzük a tesztet, az összegyűjtött adatokkal pedig Bahreinre készülünk. Két hét sok idő a Forma-1-ben, biztosak vagyunk benne, hogy a Renault gőzerővel dolgozik majd a problémáink kijavításán.”  
Míg a Red Bull alig 21 kört hozott össze a négy jerezi nap alatt, a Mercedes pénteken is tovább szárnyalt: Nico Rosberg már délelőtt lezavart egy teljes, 91 körös versenyszimulációt, délutánra így át is adták az autót Lewis Hamiltonnak, aki kedden egy baleset miatt a kelleténél korábban fejezte be a munkát.