Mozgásba lendült a Forma-1. Jerezben megkezdődött az idei év első tesztje, ahol végre versenypályán mutatkoznak be a radikális átalakításon átesett idei autók. A csapatok koncentrálnak, megfeszítve dolgoznak, de a Ferrarinál természetesen akadt idő arra, hogy egy képre összeállva kívánjanak jobbulást Michael Schumachernek.

A nap képe – Schumachernek üzen a Ferrari-csapat 1
fotó: AFP
A vörösökkel öt világbajnoki címet szerző legendáért a Mercedes is szorít, a W05 kódjelű autókon olvasható “Harcolj tovább, Michael!” felirattal üzennek a jelenleg is kómában fekvő Michael Schumachernek.

A nap képe – Schumachernek üzen a Ferrari-csapat 2

A volt kollégáknál mellett a szurkolók is nap mint nap éreztetik, hogy Schumacher mellett állnak, és erősen szorítanak a mihamarabbi felépülésért. Hétvégén a hétszeres bajnok kedvenc pályáján, a Belga Nagydíj helyszínén, Spa-Francorchamps-ban tettek sétálva tiszteletkört.

A nap képe – Schumachernek üzen a Ferrari-csapat 3

Michael Schumacher nagyjából egy hónapja szenvedett síbalesetet, amely során súlyos fejsérülést szenvedett. A hétszeres világbajnok a gyors orvosi ellátásnak köszönhetően életben maradt, de azóta is mesterséges kómában tartják. Kétszer megoperálták, de az állapota továbbra is súlyos.