A német pilóta még F1-es visszatérése első évében, 2010-ben végrendelkezett nagyjából egymilliárd eurós vagyonáról, derült ki egy most előbányászott régebbi interjújából.
“Igen, készítettem végrendeletet, hiszen családos ember vagyok. Nem is a Forma-1 miatt, sokkal inkább azért, mert a hétköznapi életben is bármikor történhet valami” – mondta a Buntének a Schumacher, hozzátéve, hogy “mindenkire gondolt, aki fontos” számára.
Sabine Kehm nyilatkozik

Sabine Kehm nyilatkozik

Sabine Kehm nyilatkozik


A 45 éves legenda továbbra is a grenoble-i egyetemi kórház intenzív osztályán fekszik, az állapotát illetően pedig számos spekuláció kapott lábra tegnap. Egyes források szerint Schumacher múlt hétfőn, majd pénteken is közel állt a halálhoz, ellenben tegnap este a német sajtó már azt harsogta, hogy Schumi végre nincs életveszélyben.
Schumacher menedzsere, Sabine Kehm tegnap késő éjszaka kénytelen volt újra tisztázó nyilatkozatot tenni: “Azt megerősíthetem, hogy Michael állapota stabil, azt viszont nem erősíthetem meg, hogy már nincs életveszélyben.” 
Corinna Schumacher közleményben arra kérte a sajtó képviselőit, hogy távozzanak a kórház környékéről: “Kérjük, hogy támogassák a közös küzdelmünket! Fontosnak tartom, hogy ne nehezítsük az orvosok munkáját, hadd dolgozzanak nyugodtan – higgyenek az általuk kiadott információknak és hagyják el a kórházat! Hagyják békében a családunkat!” Később a német újságírók szövetsége is arra szólította fel a média képviselőit, hogy vegyenek vissza, és az etikai kódex előírásainak megfelelően ne zaklassák a családot.
Míg Schumacher egészségi állapotát illetően valószínűleg jó ideig megmarad a bizonytalanság, maga a baleset világosabb lehet holnapra, ugyanis az ügyben nyomozó francia ügyészek szerdán 11 órakor sajtótájékoztatót tartanak majd. Schumacher sisakkamerája állítólag be volt kapcsolva, és használható is a felvétel.