A McLaren frissen szerződtetett újonca, Kevin Magnussen úgy érzi, hogy Jenson Button személyében nagyszerű csapattársat kapott. A dán versenyző készen áll a tanulásra, a lehető legtöbbet szeretné kihozni Button hatalmas tapasztalatából. A WSR-győztes pilótát a McLaren utánpótlásprogramjából léptették elő Sergio Perez helyére.

F1: Magnussen inni fogja Button szavait 1
F1: Magnussen inni fogja Button szavait 5


„Készen állok arra, hogy tanuljak Jensontól, óriási tapasztalata van” – mondta Magnussen. „A lehető legtöbbet fogom kihozni ebből a lehetőségből, nagyszerű csapattárs!”

Magnussen előtt követendő példaként lebeg Lewis Hamilton, aki rögtön az első évében a vb-címért küzdött, és csak az utolsó pillanatban bukta el. „Van rá tehát bizonyíték, hogy ez lehetséges, és ez egy nagyon pozitív üzenet. Lewis fantasztikus versenyző.”

„Nincs egyetlen olyan konkrét dolog sem, ami fontos lesz jövőre, a nagy kihívást az F1-ben való szereplés jelenti. Az egész összességében lesz fontos, amiatt pedig különösen izgatott vagyok, hogy a McLaren színeiben debütálhatok.”

„Természetesen érzek egy kis nyomást, mert a McLaren topcsapat, és ilyen eredményekre is számít. Édesapám miatt ugyanakkor semmilyen extra teher sincs rajtam.”