Mark Webber (1.): “Eddig minden simán ment a hétvégén. Nem a legkönnyebb pálya a hőmérséklet és a sötétedés miatt, nemcsak nekünk, a mérnököknek is okoz egy kis fejtörést. Nem volt sima a Q2, sőt a Q1 sem, de aztán elkaptuk a fonalat. Állítottunk az első szárnyon, tudtam, hogy egyes részeken javulnom kell. Végül sikerült jó kört összeraknom egy olyan pályán, ahol a múltban nem voltam olyan jó. Várom a versenyt, jó autóval vághatok neki. Jó lenne nyerni holnap, de ahogy Seb is mondta, nincs garancia semmire. Jó az autónk versenykörülmények között is, remélem, hogy végig leszegett fejjel megyünk majd előre holnap.”

Sebastian Vettel (2.):
“Elég versenyképesek voltunk végig, a csapat számára ez egy ragyogó eredmény. Nincs garancia semmire, az időmérő elején a Mercedes is nagyon erősnek tűnt, a Q2-ben főleg, aztán találtunk egy kis plusz időt a harmadk részben. Mark nagyon jó kört ment, gratulálok neki, nekem egy kicsit jobban kellett volna teljesítenem, de nem biztos, hogy elég lett volna. A lényeg, hogy jó pozícióban vagyunk holnapra.”

Nico Rosberg (3.): “Elégedett vagyok a harmadik hellyel, ez a legjobb a Red Bullok után. Az elején megcibáltuk egy kicsit a bajszukat, a végén nem voltunk elég erősek, de a konstruktőri verseny szempontjából ez egy ragyogó eredmény. A Lotus előtt vagyunk, a Ferrari különösen le van maradva, szóval egy szavunk sem lehet.”