Miután a múlt hétvégi Indiai Nagydíjon Sebastian Vettel már zsinórban negyedik címét húzta be, Fernando Alonso újra “hoppon maradt”. 
F1: Alonsónak a tisztelet a legfontosabb 1
F1: Alonsónak a tisztelet a legfontosabb 2

F1: Alonsónak a tisztelet a legfontosabb

F1: Alonsónak a tisztelet a legfontosabb

F1: Alonsónak a tisztelet a legfontosabb 4
Fotó megosztása:
F1: Alonsónak a tisztelet a legfontosabb 5


Az elmúlt években a német Red Bull-os fő kihívójának számító ferrarist természetesen megkérdezték arról, hogy szerinte a bajnoki címekben mérhető-e a siker, vagy valami más mércét tart fontosabbnak.
“Számomra az számít, ha ki tudom elégíteni a csapatot, a hó végén pedig megérdemlem a fizetést. A többi dolog már egy kicsit bonyolultabb, nem lehet mindenkinek a kedvében járni, a lényeg, hogy a munkaadót elégedetté tegyük” – válaszolta.
“Amikor a Renault-tól egy évre a McLarenhez mentem, a Renault-nál visszavártak. Most pedig már a McLarennél is nyíltan beszélnek arról, hogy szívesen visszavennének, ami jó jel. És természetesen a Ferrarinál is mindig nagyon jól bánnak velem, és ott a szerződéshosszabbítási lehetőség is.”
“Ez mindennél többet számít nekem – az, hogy a munkámat közelről ismerő csapatoknak a legkisebb kételyük sincs a profizmusomat és az elkötelezettségemet illetően.”