Sebastian Vettel (1.): „Szeretném megköszönni a nézőknek, fantasztikus volt, ahogy fogadtak. Sajnálom, hogy jövőre nem versenyezhetünk itt. Átmentem a célvonalon, és azóta gondolkozom, hogy bármit mondani tudjak. Elképesztő szezon volt, erős volt a csapat, rengeteget kaptam tőlük. Óriási érzés, hogy értük is versenyezhetek. Egész idényben fenomenális volt az autó, hihetetlen munkát végeztünk. A gumiégetős ünneplésen nem gondolkoztam, a mérnököm mondta, hogy a szokásos dolgokat csináljam, de ez most másképp alakult. Annyian vannak itt a lelátón, valamit adni akartam nekik. Nagy köszönet mindenkinek, aki támogatott minket, nem volt ez könnyű szezon, még ha annak is tűnt kívülről. Nehéz volt az is, hogy sokszor kifütyültek, ráadásul akkor is, amikor semmi rosszat nem tettem, de sikerült ezen is felülkerekednem. Teljesen elsöpörnek most az érzelmek, ez életem egyik legszebb napja. Mindig próbálok arra visszagondolni, amikor kicsi voltam, akkor minden elérhetetlennek tűnt, most meg itt állok négyszeres győztesként. A gokarttól kezdve mindenkinek meg kell köszönnöm, mindig próbáltam tanulni. Nagyon erős a mezőny, és ebben sikerült győznöm. Nem érzem öregnek magam, ennyi mindent ennyi idő alatt elérni szinte hihetetlen. Tíz év múlva talán nehéz lesz visszakapaszkodnom erre a szintre, és akkor még jobban át fogom érezni ezt a teljesítményt.”

Nico Rosberg (2.): „A rajt egy kicsit rossz volt, Massa megelőzött, és egy ideig nem tudtam visszaeelőzni. A taktika jó volt, ezzel sikerül elé kerülnöm. Jó volt a kocsi, fontos volt, hogy egy jó hétvégénk legyen és sok pontot szerezzünk, mert szeretnénk megszorongatni a Ferrarit és a második helyet elcsípni. Sebastianék fantasztikus munkát végeztek, megérdemelték a világbajnokságot, jövőre mi is megpróbáljuk megnehezíteni a dolgukat.”

Romain Grosjean (3.): „Egy fillért sem tettem volna ma a dobogós helyre! Nagyon bátor taktikát dolgoztunk ki, nem játszhattuk a szokásos biztonságos játékot. Nehéz volt átverekedni magamat a mezőnyön, de fantasztikus volt a csapat és az autó. Kimi nehéz helyzetben volt, kívülről próbáltam megelőzni, és nem látott. Egy kis időt veszítettem, de ez nem számít, itt vagyunk a dobogón, és nagyon erős az autónk a szezon végére. Nem volt egyszerű verseny, de a tegnapi 17. hely után mindannyian egyetértettünk abban, hogy nagyon bátornak kell lennünk. És az autó ugyanolyan jó volt, mint pénteken, és elértük a dobogót. Úgy érzem, lendületben vagyunk, kifizetődik a sok munka, amit elvégeztünk. Jól érzem magam, imádom az F1-et és imádom az ülésemet.”