Sebastian Vettel (1.): “Eddig minden hibátlan, isteni a hétvége! Az autó tegnap reggel óta jól működik, az időmérőn is egyre jobb lett. Hihetetlenül jól megy. Szeretem ezt a pályát, főleg a sodró lendületű középső szakaszt. Ha úgy viselkedik az autó, ahogy szeretném, akkor élvezetes a kör. Mark másféle taktikával megy, meglátjuk, mit hoz a futam. Nem akarok még gondolni a győzelemre, mindenki ugyanezt kérdezi, hogy meglesz-e. Elég jól teljesítettünk itt eddig a múltban, de mindig a következő feladatra koncentrálunk. Keményen dolgoztunk, hogy ebben a helyzetben legyünk. A taktikák zavarosak lesznek, de jó esélyeink vannak, bár könnyűnek nem mondanám a helyzetet. Ha mindenki jól elvégzi a munkáját, nem sokat fog számítani a taktikai eltérés.”


Nico Rosberg (2.): “Sokat fejlődtünk ezen a hétvégén, igazság szerint ma végig ott voltam a határon. Egész hétvégén próbáltunk extra tizedeket nyerni, és ez most működött. A második hely jobb, mint amire számítottunk, bár Mark másik taktikával ment. A lágyabb gumival nehéz lesz a verseny elején, de a közepes aztán jobb lesz, meglátjuk, mi lesz. Várom a versenyt, és majd átbeszéljük, mit csinálunk.”

Lewis Hamilton (3.):
“Eddig nehéz volt a hétvége, elképesztő a Red Bull tempója. Gratulálok nekik, Mark ráadásul mögöttünk van a keményebb gumival. Kicsit meglepődtem, hogy ideértünk, a taktikán sok fog múlni. Megpróbálunk a többiek előtt maradni, várom a holnapi futamot. Az utolsó mért körömben valaki feltartott, nem láttam, kicsoda, mert az utat figyeltem. Talán éppen Sebastian volt? Mindegy, nem sokat számított.” Hamilton később azt mondta, nem megy panaszkodni a felügyelőkhöz. “Nehéz megítélni, hogy veszítettem-e időt vagy sem. Az biztos, hogy nem volt ideális, rossz helyen értem utol.”