F1: Vettel tudta, hogy nehezen fogja megverni magát 2 Sebastian Vettel (1.): “Szerintem elég közel volt a Mercedes ezen az időmérőn, ezt látni is lehet az időkből. A Q3 első kísérlete nagyon jó volt, tudtam, hogy nekem is nehéz lesz megvernem. Másodjára aztán utolértem Kimit, nem tudtam eléggé lemaradni tőle, de szerencsére az első kör elég volt. A Mercedes a középső szektorban nagyon jó volt, az meglepett, hogy mi meg az elsőben, a sok egyenessel is gyorsak voltunk. Ez sokat segíthet a holnapi versenyen, mert itt nem könnyű időt nyerni. Tegnap még nem voltam teljesen elégedett az autóval, mára sikerült javítanunk, elégedett vagyok az eredménnyel. Nem zavarna egy kis eső, ez nem katasztrófa, hiszen vannak esős gumijaink is a garázsban. Szerintem rendben lesz az időjárás, függetlenül attól, hogy esős vagy száraz lesz, csak a szél lesz kérdéses. Ma megcsináltuk, amit kellett, várjuk a holnapot.”

Lewis Hamilton (2.): “Bíztam benne, hogy sikerül megverni a Red Bullt, de úgy érzem, mindent sikerült kihozni az autóból. Eddig nagyon jó ez a hétvége, remélem, hogy holnap közelebb tudunk kerülni az első helyhez. Csak előre nézek majd a versenyen.”

Mark Webber (3.):
“Ki kellett vennünk egy kis egyenesbeli tempót a kocsiból mára, mert kompromisszumot kellett kötnünk. Elégedett vagyok az időmérővel, de a büntetés miatt sikerülhetett volna egy kicsit jobban is. Szoros volt, igyekszem majd átverekedni magam a mezőnyön, de nem várok dobogót. Több területen is sikerült javítanunk az autón, de holnap ismét másmilyen időjárás lesz. Amit el kellett végeznünk, elvégeztük.”