F1: Hamilton először élvezte a pénteket 2 Lewis Hamilton a Koreai Nagydíj mindkét pénteki szabadedzését megnyerte, így természetesen elégedett volt a nappal. Egyelőre Mercedes-Red Bull különversenynek tűnik a hétvége. “Nagyszerű nap volt, nagyon elégedett vagyok a második szabadedzésen tapasztalt fejlődésünkkel, és egyáltalán azzal, ahogy a tréningek lementek” – mondta Hamilton.

“Tulajdonképpen ez az első alkalom, amikor úgy szálltam ki az autóból, hogy a második szabadedzés jól sikerült. Nem emlékszem legalábbis, hogy mikor volt ilyen utoljára, szóval ez egy jó jel. Versenyképesnek tűnik az autó, erősebb, mint az előző hétvégén.”

Nico Rosberg is az első négyben volt mindkét edzésen, a német szerint az eredmény az autó folyamatos fejlesztésének köszönhető. Abban nem biztos, hogy a Red Bull a valós tempóját mutatta. “Még nem adtuk fel” – mondta Rosberg. “Az erőforrásokat persze egyre inkább a következő évre fordítjuk, de még erre a szezonra is figyelünk, szeretnénk versenyeket nyerni.”

“Jó napunk volt, de a Red Bullt mindig nehéz megverni, nagyon gyorsak. Talán elég közel vagyunk hozzájuk, de nem tudjuk, hogy ma mennyi üzemanyaggal mentek. Az biztos, hogy a szingapúrinál jobb formában vagyunk, csak a szuperlágyak szemcsésedése volt aggasztó a hosszú etapokon.”