Sebastian Vettel (1.): “A rajt elég szoros volt, Nico jobban elkapta. Nekem nem sikerült egyből elindulnom, de Nico szerencsére túl mélyre került, így a kanyar után sikerült visszavennem a pozíciót. Utána megvolt a tempó, uraltam a versenyt. A safety car után hihetetlen volt az autó tempója, mondtam is a srácoknak, hogy ez nem véletlen vagy szerencse, ez a kemény munka eredménye volt. Ez egy hosszú pálya, úgy tűnik, örökké tart, a falak közel vannak, úgyhogy nem lehet hátradőlni, de a végén már csak az előnyre figyeltem. Segített a többiekkel szemben, hogy lágyon voltam, ők meg régi közepeseken. Sokat izzadtunk, jó érzés győztesként áthaladni a célvonalon. Amúgy azt hiszem ezeket a fütyülőket busszal szállítják az új helyszínekre, de semmi baj: nem nézem a tabellát, a dolgunkra kell koncentrálnunk, a pillanatot élvezem. Nem azért történnek így a dolgok, mert lazítunk, csütörtök óta mindenki nagyon keményen dolgozott.”

Fernando Alonso (2.): “Nagyon jól sikerült elindulnom. Tegnap nem ment jól, ma az első esélyem a rajt volt, és egy másik taktika. Ez is kifizetődött a végén, fantasztikus dobogós helyezést szereztünk. Kockázatos dolog volt, de nem vagyunk abban a helyzetben, hogy ne kockáztassunk. Második vagy ötödik hely, tökmindegy, úgyhogy nyomjuk ahogy tudjuk. A rajongók is sokat segítettek. Sebastianék túlságosan gyorsak voltak, gratulálnunk kell nekik, mert fantasztikus munkát végeztek.”

Kimi Räikkönen (3.):
“A hátproblémám ma nem számított, de most már érzem. Nem baj, van két hetem pihenni. Mindent beleadtunk, harmadikak lettünk, ennél több nem volt benne számunkra. Rendben volt a tempó, mentünk előre, és miután elmentem Jenson mellett, senki nem ért utol, bár volt egy kis nyomás a használt gumik miatt.”