Vettel: Ez rosszul is elsülhetett volna! 2 Sebastian Vettel (1.): “Furcsa érzés, amikor ott állsz a garázsban, és még két perc hátra van, úgy, hogy nem tudsz tenni semmit. Láttam a szektoridőket, hogy Nico, Mark és Romain is közel van, lila szektorokat futottak, de szerencsére sikerült elöl maradnom, mert az utolsó szektorom nagyon jó volt. Nico megszorongatott, balul is elsülhetett volna ez a dolog. Egész hétvégén fenomenális volt az autó, a tegnapi előny meglepő volt, a Mercedes most közel került, inkább erre számítottunk. Ez az egyik legkeményebb futam az évben, fizikailag és mentálisan is, egy kör is nagyon hosszú, sehol nem lehet hibázni. És még huplis is a pálya. Most is látszik, mennyire izzadunk, pedig csak néhány kört mentünk. A pole pozíció a legjobb hely, de irgalmatlanul hosszú a verseny, bárki javíthat. Előbb-utóbb safety car is lesz, megpróbálok jó ritmusban menni.”

Nico Rosberg (2.):
“Pechünk volt, de Sebastian nagyon gyors volt egész hétvégén. Sajnálom, mert akár lehetséges is lett volna megtalálni azt a hiányzó egy tizedet. A második hely azért jó, a versenytempónkra sem lehet panasz, jó eredményt várok holnap.”

Romain Grosjean (3.): “Az autó rendben volt ma, és az alapján, hogy milyen kevés kört sikerült megtettünk ezen a hétvégén, még jobbnak tűnik a helyzet. A Q1 jól sikerült, jó döntést hoztunk a gumispórolással. Örülök, hogy elölről indulhatok.”