F1: Massa már nem segít, belháborút jósol 1
F1: Massa már nem segít, belháborút jósol 2

F1: Massa már nem segít, belháborút jósol

F1: Massa már nem segít, belháborút jósol

F1: Massa már nem segít, belháborút jósol 7
F1: Massa már nem segít, belháborút jósol 8
F1: Massa már nem segít, belháborút jósol 9
F1: Massa már nem segít, belháborút jósol 10
Fotó megosztása:
F1: Massa már nem segít, belháborút jósol 11

A Ferrari 2014-ben több mint 60 év után újra két világbajnokkal indul, és pillanatnyilag úgy tűnik, Fernando Alonsót és Kimi Räikkönent korlátozások nélkül egymásnak eresztik majd. Az év végén távozó Felipe Massa mindkét versenyzőt jól ismeri, ő úgy véli, előbb-utóbb belháború lesz ebből.
“Fernandót is Kimit is jól ismerem a pályáról és azon kívülről is, mindkettejüket kiváló versenyzőnek tartom, de attól tartok, egy csapaton belül mindenképp összeütközés lesz közöttük. Mondtam is a főnököknek, hogy még most szuszogják ki magukat, mert jövőre levegőt se tudnak majd venni” – nyilatkozta a Globo TV-nek, hozzátéve, hogy tényleg jóban van mindkét versenyzővel.
“Biztos vagyok benne, hogy Fernando szeret, nem is lehet másképp. Jó a kapcsolatunk, szerintem ő is a barátjának tart, ahogy én őt. Kimivel is barátok vagyunk, még jobban is, mint amikor csapattársak voltunk.”
A barátság ellenére Massa azonban elhatározta, hogy a maradék hét ferraris versenyén már nem lesz Alonso másodhegedűse: “Mostantól nem Alonsóért hajtok. Rögtön Szingapúrban, péntektől csakis önmagamért dolgozom. Végig, minden egyes körön támadni fogok. Itt az ideje, hogy magamért hajtsak!”