F1: Vettel csak játszik a riválisokkal? 2

Németország

Bild: “Vettel, Monza győztes szörnyetege – a riválisok feladták a vb-t – a frusztrált Ferrari-szurkolók kifütyülték a németet.”
Berliner Zeitung: “Út a magányba. Sebastian Vettel egyértelmű monzai győzelme után Fernando Alonso nagyjából le is mondhat a vb-címről.”
Darmstädter Echo: “Vettel egyszerűen kinevette az őt kifütyülő Ferrari-szurkolókat.”
Frankfurter Rundschau: “A versenyrobot ismét odacsapott.”
Stuttgarter Nachrichten: “Vettel tönkretette a Ferrari-bulit.”
    
Spanyolország

El País: “Vettel megállíthatatlan. A német pilóta nagyon fölényesen aratta idei hatodik futamgyőzelmét, s közelebb került negyedik világbajnoki címéhez.”
El Mundo: “Sok a szenvedély, de kevés az autó: a Ferrari jelenleg nem remélhet többet, mint Fernando Alonso második helye. Vettel megállíthatatlanul robog a negyedik vb-címe felé. A német úgy dönti meg a rekordokat, mint korábban példaképe, Michael Schumacher tette.”
Marca: “Vettel játszadozik a riválisaival. A világbajnokot lehetetlen utolérni, még Monzában, a Ferrari pályáján sem lehetett legyőzni.”
AS: “Vettel tovább növelte előnyét Monzában, s véget vetett Alonso vb-címről szőtt álmainak.”
    
Olaszország

La Gazzetta dello Sport: “A világbajnokság Vettel kezében van. A tökéletes Sebastian összetörte Alonso álmait.”
Corriere dello Sport: “Alonso a dobogón állva mondott le a világbajnoki címről. A másik bolygóról származó Vettel 53 ponttal előzi meg őt az összetettben. A Ferrari most már nagyobb figyelmet szentelhet a 2014-es autónak.”
Tuttosport: “A Red Bull újfent legyőzte a Ferrarit.”
La Repubblica: “Vettelé a legfontosabb trófea, Alonso kénytelen fejet hajtani. Fernando mindent beleadott, de a Red Bull és a német címvédő ellen senkinek sincs esélye. Vettel egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy megnyerje sorozatban negyedik vb-címét.”    
Nagy-Britannia

Daily Mirror: “Lewis Hamilton a katasztrofális monzai versenye után panaszkodott, és lemondott a vb-címmel kapcsolatos reményeiről. A Mercedes brit pilótája egy olyan versenyen lett kilencedik, amelyet mindenképpen meg kellett volna nyernie ahhoz, hogy versenyben maradjon a végső diadalért folytatott küzdelemben.”
Guardian: “Még a Ferrari-szurkolók füttykoncertje sem tudta letörölni Vettel pezsgős arcáról a vigyort.”
Telegraph: “Vettel bóknak vette a Ferrari-szurkolók füttykoncertjét. Azt mondta, minél hangosabban fütyülnek, annál jobb volt a Red Bull.”
BBC: “Vettel nemcsak az egész monzai versenyt, hanem a teljes szezont is a markában tartja.”
    
Svájc
  
Berner Zeitung: “Sebastian Vettel diadalmaskodott Monzában, s közelebb került sorozatban negyedik vb-címéhez.”
Neue Zürcher Zeitung: “Sebastian Vettel a rajttól a célig maga mögött tartotta Monzában az ellenfeleit, s a műszaki problémák ellenére győzni tudott.”