Alonso: Mindent megtettünk, nincs itt semmi feszültség! 2 Sebastian Vettel (1.): “Fantasztikus verseny volt. Azt azért lehet hallani, hogy piros ruhában kicsit más itt nyerni, de ez is csak azt jelenti, hogy legyőztük őket. Ma az egész csapat kiváló munkát végzett, kicsit küszködtünk ugyan a sebességváltóval, de fantasztikus volt az autó. Vissza kellett vennünk a tempóból, de elég nagy volt az előnyünk, és sikerült is ebből megőrizni valamennyit. Ez az idény legjobb dobogója.”

Fernando Alonso (2.):
“Nem volt könnyű dolgom az előzésekkel, Nicót a rajtnál, aztán Markot kellett megelőznöm. Sebastiant már nem tudtuk befogni, de a második hely is nagyon jó, örülök, hogy itt lehetek. Remélem, jövőre eggyel feljebb állhatok majd. Kockáztatnunk kell, nincs már mit veszítenünk, most is megtettük, úgyhogy elégedett vagyok. Tudom, hogy mindenki mögöttem áll, nagy köszönettel tartozom a csapatnak, és óriási támogatást kapok. Vannak, akik próbálnak feszültséget kelteni, de látszik, hogy nincs itt semmi ilyesmi.”

Mark Webber (3.):
“Jobban éreztem magam a verseny végén, úgy éreztem, hogy jobban működtek a gumik. Harcoltam Fernandóval, de nem tudtam megelőzni. Remek csapateredményt értünk el. Utoljára vagyok itt az F1-ben, köszönöm Monzának!”