Az egyre bizonytalanabb pilótakeringő érdekes pletykákat szül. A lavinát kétségtelenül a Red Bull indíthatja el, mivel Mark Webber utódjának hivatalos bejelentése még várat magára. Sokan tudni vélik a nevet, Webber a Belga Nagydíjon el is kotyogta, hogy Daniel Ricciardo ül majd a helyére, de a Red Bull vezetése ezt természetesen nem erősítette meg.

Nekik jót tesz ez a bizonytalanság, hiszen mindenki erről beszél. Így a Red Bull, a logó, a márka megjelenik az összes magazinban, honlapon, ahol csak felvetődik a téma, hát bolondok lennének lezárni az ügyet. Szinte az összes szóba kerülő név felmerült, Kimi Räikkönen, vagy Fernando Alonso hatalmas meglepetés lenne, de a rajongók még ennél is tovább mennek. Pár Photoshop-huszár már Schumacher-visszatérést vizionál, és a kíváncsiság kedvéért megmutatták nekünk, hogy mutatna a hétszeres világbajnok a Red Bull szerelésében.

Az első, kutyafuttában összedobott verzió.

A rajongók nem bánnák Schumi visszatérését 1

Várhatóan erre semmi esély, mégis ezen a fiktív lehetőségen csámcsog most a Facebook/Tumblr/Twitter szentháromság közönsége, és már egy tökéletesebb, élethűbb fotó is felkerült a poén kedvéért.

A rajongók nem bánnák Schumi visszatérését 2