Lewis Hamilton (1.): “Nagyon jó munkát végzett a csapat, de persze, sok múlt az időzítésen. Nagyon meglepődtem, amikor áthaladtam a célvonalon: amikor elkezdtem a kört, láttam a táblán, hogy hetedik-nyolcadik vagyok, gondoltam, úristen. Az első kanyart szélesre vettem, a kormányon lévő kijelző is azt mutatta, hogy másodpercekkel le vagyok maradva, szóval fogalmam sincs, mi történt a körben. Nekem jó, amikor változékonyak a körülmények, sikerül megtalálnom az autó határait. A középső szektort különösen megnyomtam, mert azt hittem, három másodperc a hátrányom. Jó volt vezetni az autót, és ugyan mindkét mellettem ülő srác megmutatta, hogy nagyon gyors, nem adjuk fel előre. Úgy érzem, a Red Bull kicsit előttünk van még teljesítményben, így annál jobb ilyen eredményeket elérni. Nem éreztem eddig teljesen jónak ezt a hétvégét, nem vagyok benne biztos, hogy szárazon miénk a legjobb csomag. Ilyen időjárási körülmények között azonban sok múlik a pilótán, és a radarunk esőt jelez holnapra is, szóval trükkös verseny lesz.”

Sebastian Vettel (2.): “Mindig lehet nyerni és veszíteni. Nem volt egyértelmű, hogy a Q3 első köre lesz a nyerő: slickekkel kezdtünk, az elég mókás volt, aztán úgy tűnt, egyre jobban fog esni. Erre abbamaradt az eső, nagyon gyorsan javult a pálya, és egyre gyorsabbá váltunk. De ezt nem lehet előre kiszámítani. Láttam, hogy Lewis kezd utolérni az utolsó körben, próbáltam ezért itt-ott gyorsabb lenni, elég szoros lett a vége. Sajnálom, hogy nem lett meg a pole, de ez van, azért jó munkát végeztünk. Ami az időjárást illeti, egy kicsi mindenből lesz holnap is, meglátjuk, mi lesz.”

Mark Webber (3.): “Nehéz volt jó döntéseket hozni ma, de nagyjából jól oldottuk meg a helyzetet. Kicsit furcsa volt, hogy az elején lehetett használni a DRS-t, a Q3-ban nem, ettől függetlenül nem tudom, miért voltam annyira lassú a középső szektorban. Különösen az interekkel. Azért nem volt olyan rossz a kör, örülök, hogy ennyire elölről indulhatunk holnap.”