A Belga Nagydíjon érte el története legjobb eredményét a Force India, nem csoda, hogy a csapat kiemelt figyelemmel készül a versenyre. Főleg, hogy Németországban és Magyarországon nem bánt igazán jól a gumikkal. “Silverstone-ig semmi gondunk nem volt, de a mostani problémákon is úrrá tudunk lenni” – mondta Vijay Mallya csapatfőnök. “Csak kell egy kis idő, de újra erősek leszünk.”

“A spái pályát egyszerűen imádjuk! Az autónak az én elvárásaim szerint minden pályán versenyképesnek kell lennie, de ha abból indulunk ki, hogy Magyarország nem kedvezett nekünk igazán, akkor az is igaz, hogy Spában és Monzában hagyományosan erősebbek vagyunk.”

“Nagyon jó volt a nyári szünet, fontos volt, hogy teljesen feltöltsem az akkumulátoraimat” – fogalmazott Paul di Resta. “Nem akarok lemondani erről a bajnokságról: jól kezdtünk, és nincs okunk kételkedni hasonlóan jó folytatásban. Budapesten nehéz volt vezetni az autót, de néha vannak ilyen hétvégék. Azóta rendesen kielemeztük az előző versenyek adatait, remélhetőleg most új rajtot vehetünk. Általában jól szerepelünk Belgiumban, erre készülünk most is.”

Adrian Sutil Svájcban pihent, sok edzéssel. “Szerintem nemcsak az én kedvencem a spái pálya, sokan vagyunk ezzel ugyanígy” – vélekedett a német. “Nagyszerű érzés itt vezetni, és összejött már néhány jó eredmény is. A gyors kanyarok kifejezetten élvezetesek, és sok az előzési lehetőség. Fontos, hogy újra olyan legyen a tempónk, mint az év elején, most ráadásul olyan helyszínek jönnek, amelyek jobban kedveznek nekünk. Fontos, hogy pontokat szerezzünk minden versenyen, kezdve ezzel a hétvégével.”