Lewis Hamilton (1.): “Hihetetlen érzés, mindenkinek meg kell köszönnöm ezt a napot. Jó látni, hogy ennyien drukkolnak nekünk. Fogalmunk sem volt még tegnap arról, hogy ennyire jó lehet a verseny, az utolsó 20 körben már csak spóroltam a gumikkal. Fontos volt Button és Webber megelőzése, nagyon ki voltam már éhezve erre a győzelemre: beleadtam apait-anyait. Sokszor elakadtam már forgalomban korábban, ma nem voltam hajlandó erre, és nyomtam neki. Talán ez az egyik legfontosabb nagydíjgyőzelmem, először nyertem a Mercedesszel, óriási megtiszteltetés ez. Keményen kell dolgoznunk, és ha itt sikerült működésre bírnunk a gumikat, bárhol sikerülhet.”

Hamilton később még bőbeszédűbb volt. “Nagyon meglepett ez a győzelem. Mivel kihagytuk a silverstone-i gumitesztet, nem is gondoltuk volna, hogy ilyen jók lehetünk. Miután az első kiállás után is Sebastian előtt voltam, éreztem, hogy itt az esély. Vezetés közben végig úgy éreztem, hogy nem rosszak a gumik. Nem értem, miért működtek ma ennyire jól, kicsit furcsa érzés is volt. Az első abroncsok egyensúlya tökéletes volt, egy szavunk sem lehet rájuk. A szünetben nem pihenhetek túl sokat, muszáj edzésben maradnom, hogy a szezon második felében még erősebb legyek. A következő versenyre is nagyon rákészülök!”

Kimi Räikkönen (2.):
“Folyamatosan megnehezítem szombatonként az életem, és ennek megfizetem az árát. Ma sikerült megspórolni egy kiállást és ezzel tudtunk átugrani néhány embert, a végén harcoltam egy jót Sebastiannal. A legutolsó két körben már elég nagyot zuhant a gumik teljesítménye, de nem volt kérdés, hogy magam mögött tartani. Az 1-es kanyarban nem tud megelőzni, csak a kör végén kellett figyelnem. A csapat jól dolgozott, ma jól jött ki a lépés, és ha tegnap jobban teljesítünk, talán nyerhettem volna. Sok pontot elvettünk Sebastiantól, ezzel is elégedettnek kell lennünk.”

Sebastian Vettel (3.):
“Nem ez volt a legjobb versenyem, bár a rajt után meg tudtam tartani a második helyet. Az elején többet akartunk menni a lággyal, de a hátsók hamar elkoptak, aztán Jenson mögé értem vissza, és ellene megsérült az első szárnyam. Ezzel sebességet is veszítettem, nagyon nehezen előztem meg. Szoros volt Kimivel, az utolsó két kanyarban mindig közel kerültem, jó lett volna többet elérni. Mondtam Kiminek, hogy nem hagyott nekem helyet a 4-es kanyarban, de csak röhögött. És igaza van, rendben volt a dolog, csak a pillanat hevében panaszkodtam.”