Lewis Hamilton (1.): “A hőségre is tekintettel nagyon nehéz volt ez az időmérő. Meglepődtem, hogy enyém lett a pole, azt hittem, Sebastiané lesz, mert nagyon jó volt a tempója. A köröm se volt az igazi, azt hittem, ez nem lesz elég. Őszintén meglepődtem! Azt gondoltam, Sebastian valamit elronthatott. Hoztunk fejlesztéseket, fejlődtünk, segít is a pole, mert nehéz itt előzni. De vigyázni kell a gumikra, ami ilyen melegben nem lesz egyszerű. A mellettem ülő két srácot nehéz lesz visszatartani, ez lesz az igazi kihívás.”

Sebastian Vettel (2.): “Azt hittük, ez megvan. Nagyon elégedett voltam mindkét Q3-as körömmel, de lehet, hogy középen nem voltam elég agresszív a másodikban, és ott veszítettem. Kár utólag agyalni ezen, mert a Mercedes kiváló munkát végzett, jár nekik az elismerés. Örültem volna a pole-nak, de ettől még remek pozícióban vagyunk holnapra, jó a versenytempónk, kár keseregni. Sajnálom, hogy Mark autójában a KERS és a váltó is tönkrement, meg sem próbálhatott gyors kört futni.”

Romain Grosjean (3.): “Nagyon szeretem ezt a pályát, de ez önmagában nem jelent semmit. Eddig nagyon jó ez a hétvége, kihoztuk a maximumot. Nem hiányzott sok, de ők ketten gyorsabbak voltak, meglátjuk, hogyan érhetjük el a legjobb eredményt holnap. A hosszú etapjaink is jók voltak az edzéseken, a közepes gumi jól működött, szóval változhatnak még kicsit a dolgok. Korábban is csináltunk már elnyújtott első etapot, talán megpróbáljuk holnap is, kiderül.”