Hogy ki lesz a nyertes ma még nem tudhatjuk, de az biztos, hogy a legnagyobb buli, a Nagydíj hivatalos afterpartyján, a Symbolban lesz!
Ugye Te sem akarsz lemaradni róla? Akkor vedd meg jegyeinket a gpafterparty.com weboldalon és élvezd a sztárok társaságát!

A Hivatalos GP Afterparty nem véletlenül a nyár csúcsbulija: a vérre menő száguldás után itt lazítanak a versenyzők, együtt ünnepelnek a magyar közélet és sztárvilág prominens képviselőivel. A DJ-pultban ezúttal is parádés névsorral találkozhatsz: külföldi és magyar lemezlovasok váltják egymást, név szerint a legendás HED KANDI partik egyik legnépszerűbb headlinere, a brit STUART OJELAY, a Forma1-es japán pilóta, SAKON YAMAMOTO, valamint a híres EDM csapat tagja, az amerikai ZENBI.

A magyar színeket JULIA CARPENTER és a Symbol két rezidense, TOTO JR. és GEORGE BROWN képviseli. A Symbol idén ötödik alkalommal látja vendégül a Forma1 sztárjait és rajongóit. Az elmúlt évben itt ünnepelte születésnapját Fernando Alonso, az orosz modell, Dasha Kapustina társaságában. Itt mutatta meg Bruno Senna, hogy a táncparketten is megállja a helyét. És itt buliztak hajnalig a Forma1 állandó és alkalmi kísérői.

Kóstolj bele Te is a futamot követő eufórikus hangulatba, élvezd a jó zenét, az exkluzív társaságot, vedd meg a jegyeinket minél előbb!
De siess, mert a helyek limitáltak, nehogy lemaradj az év bulijáról!?