A tavalyi Forma-1-es Magyar Nagydíj nem teljesen a Red Bull elképzelései szerint alakult, Sebastian Vettel csak negyedik, Mark Webber nyolcadik lett. A duó ennek ellenére szívesen jön a Hungaroringre, mindkét pilótának szép emlékei vannak Magyarországról.

“Túl vagyunk két izgalmas versenyen, amelyeken a gumik fontos szerepet játszottak” – mondta Vettel. “Ez lesz az első versenyünk a tavalyi gumikkal, meglátjuk, hogyan bírják a hosszú kanyarokat és a magas pályahőmérsékletet. Magyarországról nagyon szép emlékeim vannak: itt volt az első versenyem a Red Bull családdal, jó lenne, ha a nyaralás előtt meglenne az első itteni győzelmem is.”

Mark Webber különösen a pálya középső részét kedveli. “A második szektor nagyon technikás, de aki jól megcsinálja, sokat nyer” – fogalmazott az ausztrál. “Remek érzés itt F1-es autóval a határon menni. A Hungaroringen még 1998-ban volt az első hosszú távú versenyem a Mercedesszel, meg is nyertük. Mindig szerettem ide jönni, sok pontot szereztem, 2010-ben még a győzelem is összejött.”