Sebastian Vettel (1.): “Köszönöm a támogatást, végre sikerült! De az igaz, hogy most szerencsém is volt. Kemény versenyen vagyunk túl, a végén Kimi nagyon megszorongatott, próbálták másképp befejezni a futamot. Leszámítva a safety cart, végig nyomtam, nagyon örülök, hogy itthon összejött. Nagyon élveztem ezt a versenyt, éreztem, hogy Kimi mögöttem van és támadásra kész, de korábban Romain-nal is volt egy pár kemény körünk. A KERS is elszállt egy időre, de szerencsére visszajött, és kellett is a védekezéshez. Örülök, hogy 60 körös volt ez a verseny, és nem 61 vagy 62! A Lotus elképesztően gyors volt, a gumikkal is jobban bántak, mint mi.”

Kimi Räikkönen (2.):
“Azért hiányzott a rádió, én hallottam a csapatot, ők viszont nem hallottak engem, csak a pálya egy részén működött. Pedig lett volna mit megbeszélni, bár egész jól zártuk a futamot. Nyerni akartunk, de ehhez nem voltunk elég gyorsak, és egy kicsit hosszabbnak kellett volna lennie a versenynek. Sok pontot szereztünk, nem volt ugyan optimális, de elég jó. A helyünkre kerültünk.”

Romain Grosjean (3.): “Nagyon jó eredményt ért el a csapat, remek futamunk volt. Főleg az első etapban voltunk erősek. Volt, amikor azt éreztem, megelőzhetem Sebastiant, de a végén a különböző stratégiák kicsit megkeverték az eredményt. Úgy tűnik, a lágy gumi volt a jobb választás. Megéremeltük volna már korábban is ezt az eredményt.”