Lewis Hamilton (1.): “Nagy dolog ez a pole! Délelőtt küszködtünk, sőt az első edzés első köre óta. Nagyon rossz volt a reggeli edzés, nyolc tized volt a hátrányom. Keményen dolgoztunk, sokat változtattunk az autón, bíztam is ezekben. Nagyon jól működött az autó, hálás vagyok a csapatnak. Kifizetődött a kemény munka. Örülök a pole-nak, de a pontokat holnap osztják, reméljük, jó show-t tudunk mutatni a nézőknek. A Red Bullok nagyon jók versenytempóban, de remélem, hogy az én új beállításaim is jók lesznek.”

Sebastian Vettel (2.): “Gratulálok Lewisnak, nagyon jó munkát végzett. Szoros volt, mindent beleadtam, délelőtt még nem volt túl jó a helyzet. Előrébb léptünk Silverstone óta, bízunk magunkban. Tegnap a hosszú távú tempónk is jó volt, elvégeztük a házi feladot, innentől minden rajtunk áll. A pole nincs meg, de ettől még nagyon jó versenyünk lehet.”

Mark Webber (3.):
“Nem tudom, hol csúszott el ez az edzés, de elégedett vagyok, hogy itt lehetek. Az első szektorban vesztettünk időt. Változott a pálya hőmérséklete és ettől összébb zárt a mezőny, meglátjuk, mi lesz holnap. A hosszú etapokkal elégedettek voltunk, jó pozícióban vagyunk holnapra.”