Úgy tűnik, végleg véget ért Lewis Hamilton és Nicole Scherzinger kapcsolata. A Mercedes pilótája ugyan azt tervezte, hogy a közeljövőben megkéri az énekesnő kezét, erre már biztosan nem kerül sor.

Scherzinger szóvivője a Daily Mailnek megerősítette, hogy a pár valóban szakított: elfoglaltságaik miatt alig jutott idejük egymásra, így nem volt értelme tovább folytatni a kapcsolatot.

Hamiltonnak a szakítás mellett a Brit Nagydíjon is le kellett nyelnie egy keserű pirulát, ahol egy defekt miatt valószínűleg biztos győzelmet bukott el. Az angolt vigasztalja, hogy csapattársa, Nico Rosberg nyert, így újra lát esélyt a vb-címre.

“Ugyan főleg a gumikról beszéltünk, azért látni kell azt is, hogy ez a hétvége rengeteg pozitívumot hozott” – mondta Hamilton. “A csapat és Nico nyert, rengeteg értékes pontot szereztünk. Már másodikak vagyunk a konstruktőri versenyben, ami hatalmas pluszt jelent.”

“Hálás vagyok a sorsnak, hogy a defekt után vissza tudtam kapaszkodni és sok pontot szereztem. 43 pont a hátrányom Sebastiannal szemben, de jó autónk van, és folyamatosan fejlődünk. Elég csak a gumikopással kapcsolatban elért eredményeinkre gondolni.”

“Ami a vb-címet illeti, egyelőre csak igyekszem lőtávolban maradni, aztán meglátjuk. Most még nem gondolok többre, de érzem, hogy egyszer eljön még az én időm is!”