Nico Rosberg (1.): “Fantasztikus érzés, különleges nap a mai számunkra. Már csak azért is, mert a bázisunk nagyon közel van ide, remek munkát végeztünk. Már az időmérőn is gyorsak voltunk, a versenyen is, szerintem most a miénk volt a legjobb autó. Mindenkinek köszönöm, aki részt vett ebben. Lewist sajnáltam a brit szurkolók miatt, nagyszerű lehetett volna számára a győzelem, de ez benne van a versenyzésben. Amikor Sebastian autója leállt? Nem fogok hazudni, nem voltam csalódott. Biztosan jó lesz a német futam is, óriási lesz az ezüst nyilat vezetni a Nürburgringen. Ott is remek eredményt érhetünk el. Azt még nem mondanám, hogy megszorongathatjuk a Red Bullt, de tény, hogy a gumikkal egyre jobban bánunk, és ez nagy lendületet ad. Ki kell majd vizsgálni a túl sok defektet, minket a safety car megmentett.”

Mark Webber (2.):
“Fogalmam sincs, mi volt a rajtnál. Az alapbeállításra visszaállt az autó, ahogy kialudtak a fények (volt már ilyen), aztán Grosjean elvitte az első szárnyamat. Ez kicsit hátráltatott. Sokaknak volt gondja a gumikkal, ez segített nekünk, és jó volt a stratégiánk. Jó lett volna, ha van még néhány kör a végén, de Nico megérdemelte a győzelmet, elégedett vagyok a második hellyel.”

Fernando Alonso (3.): “Jó verseny volt ez számunkra, bár a safety car miatt hat helyet veszítettünk. Összességében örülhetünk, mert nem volt gumiproblémánk, Sebastianon is hoztunk pontokat, szóval ez egy remek vasárnap volt. Remélem, a szurkolók jól szórakoztak! Vegyes érzelmekkel fogadom, hogy faragtam a hátrányomból Sebastianhoz képest, mert a versenytempónk nem elég. Voltak vasárnapok, amelyek után optimistább voltam, most nem érzem annyira jól magam. Rengeteg munka áll még előttünk. Szerencsém volt, amikor Perez gumija felrobbant előttem, egy centire volt tőlem, de a rajt után is volt egy rizikós helyzetem. Szerencsére mindenből jól jöttem ki.”