Sebastian Vettel (1.): “Rettentő jó futam volt ez számunkra. Jól sikerült elcsípnem a rajtot, végig úgy tudtam menni, ahogy akartam. A szuperlágy gumik kezdtek kicsit kopni, de végig tartani tudtuk az előnyt. Könnyebb volt az élről uralni a versenyt, tökéletes kiállásaink voltak. Fontos, hogy megnyertük ezt a versenyt, végre győztünk Kanadában, ennél jobb nem is lehetett volna ez a nap. Korábban is voltak itt jó versenyeink, két éve is közel voltam, akkor az utoldó körben veszítettem el. Most tökéletes volt az autó, élveztem az összes kört, de néha a lekörözöttekkel nehéz volt.”

Fernando Alonso (2.):
“Tegnap nem igazán sikerült az időmérő, a kör sem jött össze és az idő sem segített. Bíztunk benne, hogy szárazon jobbak leszünk, remek csatáim voltak Nicóval, Markkal és Lewiszal. Nem olyan könnyű ám elmenni mellettük, remek pilóták. Ez a második hely majdnem olyan, mintha nyertünk volna, mert rengeteg pontot gyűjtöttünk.”

Lewis Hamilton (3.): “Csak egy kicsi rész esett le az első szárnyról, amikor Fernandóval csatáztam. Nagyon fair küzdelem volt, remélem, legközelebb még gyorsabbak leszünk. A csapat remek munkát végez, már csak utol kell érnünk az élen állókat.”