Sir Richard Branson és egykori alkalmazottja, Tony Fernandes még 2010-ben kötött fogadást, amelynek tárgya az volt, melyikük vadonatúj F1-es csapata végez előrébb a bajnokságban.
A Virgin Racing (ma Marussia) és a Lotus Racing (ma Caterham) csatáját végül az utóbbi nyerte, a vesztes, Branson így kénytelen volt Fernandes légitársasága, az AirAsia egy járatán stewardessként szerepelni.
A 63 éves Branson vasárnap teljesítette a feladatot, egy Perth és Kuala Lumpur közti járaton teljes díszben – sminkkel, szőrtelenített lábakkal, magassarkúban – dolgozott, többek között ő tartotta a biztonsági eligazítást, majd kiszolgálta a természetesen nagyon jól szórakozó utasokat. A milliárdos “stewardess” kis csínyt is elkövetett: “véletlenül” Fernandes ölébe borította az italát… 
A járat jegyeinek 399 ausztrál dolláros (95 ezer Ft) árából kerek 100 dollárt (24 ezer Ft) a súlyos beteg gyermekek felvidításával foglalkozó alapítvány, a Starlight Children’s Foundation kapott meg.
Fernandes Branson csőbe húzásáért cserébe megígérte, hogy ő lesz az egyik első utas a Virgin Galactic űrrepülésén, igaz, a maláj fapados légitársaság tulajdonosa barátságosan oda is szúrt brit kollégájának:
“Richardnak talán még nem esett le, de ha egyszer én is az űrbe török, akkor bizony fapados szolgáltatást indítok, az AirAsia Galactic tizedannyiért viszi majd az utasokat” – viccelődöt Fernandes.