A Caterham a múlt héten Franciaországban járt, a csapat a magny-cours-i pályán használta fel a szabályok által biztosított 100 km-es promóciós/forgatási keretet, amelynek eredményét ma meg is osztották.
A 2013-as évet gyengén kezdő alakult persze nem csak a filmezéssel foglalkozott, a CT03-ason fontos fejlesztéseket is kipróbáltak az e hétvégi Spanyol Nagydíj előtt – a videón például már szerepel a törött orrot eltakaró szépségpanel is.  
“A csapat büszkén mutatja be a 2013-as filmjét, amely igaz betekintést enged abba, hogy mitől is különleges egy Forma-1-es nap. A pilóták a közelükbe engedték a kamerákat, és a videóban most először a végleges 2013-as autónk is látható” – mondta a csapatfőnök, Cyril Abiteboul. 
“Az idényt egy hibrid járgánnyal kezdtük, a videóban szereplő csomag egy részét már elvittük Bahreinbe, most pedig, a Spanyol Nagydíj előtt megmutathatjuk a végleges autót is. A Charles (Pic) által már Bahreinben is használt új hátsó szárny mellé most felkerül a szépségpanel is. Már az autóm leleplezésekor is azt mondtuk, hogy szerintünk a mi autónk festése a legszebb, az új elemek pedig egy újabb lépést jelentenek ebben az irányban.”
“Persze az esztétikán túl a köridők is számítanak. Bahreinben már láttuk, hogy javult a kvalifikációs és versenytempónk, most pedig, a Spanyol Nagydíjtól tovább akarunk építkezni az immár teljes alapcsomagunkra. A leafieldi gyár immár teljes gőzzel működik, minden futamra újabb fejlesztésekkel készülünk, amellett, hogy a 2014-es projekten is dolgozunk. Csendesen bizakodunk, hogy mostantól komolyabb szerepet játszhatunk az F1-ben idén és a további idényekben is” – magyarázta a francia szakember.