F1: Rendezvényközponttá válik a Hungaroring 1
F1: Rendezvényközponttá válik a Hungaroring 2

F1: Rendezvényközponttá válik a Hungaroring

F1: Rendezvényközponttá válik a Hungaroring

F1: Rendezvényközponttá válik a Hungaroring 9
F1: Rendezvényközponttá válik a Hungaroring 10
F1: Rendezvényközponttá válik a Hungaroring 11
F1: Rendezvényközponttá válik a Hungaroring 12
F1: Rendezvényközponttá válik a Hungaroring 13
F1: Rendezvényközponttá válik a Hungaroring 14
Fotó megosztása:
“Arra törekszünk, hogy a Hungaroring ne csak egy Forma-1-es pálya legyen, hanem olyan rendezvényközpont, amelyben cégek, magánemberek is megtalálják a számításukat, és ahol – mondjuk – csapatépítő tréningeket rendeznek” – fogalmazott a Hungaroring Sport Zrt. vezetője az M1 Ma Reggel című műsorában.

Gyulay utalt rá, hogy elindult a szezon, és nemsokára – május 3. és 5. között – következik az első jelentős esemény, a túraautó-világbajnokság hazai futama. “Már harmadik alkalommal rendezünk WTCC-futamot, ez a verseny hihetetlenül népszerű, Michelisz Norbert személyében magyar pilóta szerepel a sorozatban, aki ráadásul tavaly futamgyőzelmet aratott itt” – fogalmazott Gyulay, hozzátéve, hogy a mogyoródi verseny az elmúlt évben és tavalyelőtt is az év futama volt a WTCC-ben.

“Azzal, hogy 40-50 ezer ember jött ki a pályára, és magyar versenyzőnek szurkolhatott, aki ráadásul sikeresen szerepelt, garantált volt a jó hangulat” – mondta Gyulay, aki szerint a Hungaroring az ország legnagyobb sportrendezvény-szervező cége, amely immár futófesztivált is rendez.

Az elnök-vezérigazgató megismételte, hogy jól haladnak a tárgyalások 2016-ot követő időszakra vonatkozó Forma-1-es szerződéshosszabbításról, s jelezte, “majdnem biztos”, hogy az idei futam napján, július 28-án sor kerül aláírásra.

(Forrás: MTI)