A hackerek megint az F1-et fenyegetik 1
A hackerek megint az F1-et fenyegetik 2

A hackerek megint az F1-et fenyegetik

A hackerek megint az F1-et fenyegetik

A hackerek megint az F1-et fenyegetik 5
A hackerek megint az F1-et fenyegetik 6
Fotó megosztása:
Míg 2011-ben lefújták a Bahreini Nagydíjat, tavaly, ugyan feszült hangulatban, de megtartották a versenyt. A Bahreinből a futamhétvégét megelőző hetekben-hónapokban érkezett hatósági visszaélések, megtorlások miatt sokat követelték a verseny lefújását, a hírhedt hackercsoport, az Anonymus is beszállt az ügybe.
Azt ígérték, hogy technikailag minden lehetséges módon igyekeznek majd ellehetetleníteni a versenyt. Nagy kárt ugyan végül nem okoztak, de a Forma-1 hivatalos oldala jó néhányszor akadozott, elérhetetlen volt a 2012-es versenyhétvégén, egyszer-egyszer pedig a nyitóképen látható képernyő fogadta a látogatókat.
Idén újra megrendezik a Bahreini Nagydíjat, az országban pedig megint feszült a hangulat, a belő problémák továbbra sem rendeződtek, így az Anonymus újra akcióba lép, legalábbis ezt ígérik.
“Bernie Ecclestone és a bahreini ‘királyi család’ semmit sem tanult, úgyhogy idén újra jövünk, hogy elrontsuk Bernie kis buliját!  Az Anonymus nem fogja tétlenül nézni a szabadságszerető bahreini bajtársai vérére alapozott versenyt. Akár a Forma-1-hez, akár a kormányhoz tartozok, eltüntetünk benneteket a világhálóról! A futamot támogató emberek személyes adatait nyilvánosságra fogjuk hozni. Mi szóltunk!” – áll az Anonymus új fenyegetésében.
“Amint megkezdődik az idei versenyhétvége, minden játszik! Még most figyelmeztetjük Bernie Ecclestone-t: fújja le a véres versenyt!”