F1: Lauda félrebeszél? 1
F1: Lauda félrebeszél? 2

F1: Lauda félrebeszél?

F1: Lauda félrebeszél? 32
F1: Lauda félrebeszél? 33
F1: Lauda félrebeszél? 34
F1: Lauda félrebeszél? 35
F1: Lauda félrebeszél? 36
F1: Lauda félrebeszél? 37
F1: Lauda félrebeszél? 38
F1: Lauda félrebeszél? 39
F1: Lauda félrebeszél? 40
F1: Lauda félrebeszél? 41
F1: Lauda félrebeszél? 42
F1: Lauda félrebeszél? 43
F1: Lauda félrebeszél? 44
F1: Lauda félrebeszél? 45
F1: Lauda félrebeszél? 46
F1: Lauda félrebeszél? 47
F1: Lauda félrebeszél? 48
F1: Lauda félrebeszél? 49
F1: Lauda félrebeszél? 50
F1: Lauda félrebeszél? 51
F1: Lauda félrebeszél? 52
F1: Lauda félrebeszél? 53
F1: Lauda félrebeszél? 54
F1: Lauda félrebeszél? 55
F1: Lauda félrebeszél? 56
F1: Lauda félrebeszél? 57
F1: Lauda félrebeszél? 58
F1: Lauda félrebeszél? 59
F1: Lauda félrebeszél? 60
Fotó megosztása:
F1: Lauda félrebeszél? 61

Míg a csapatfőnök Ross Brawn vért izzadva, diplomatikusan azt magyarázta az elmúlt három hétben, hogy ugyan nem szeretik a csapatutasításokat a Mercedesnél, de bizonyos esetekben ezután is meghozza a kényelmetlen döntést, ha szükség lesz rá, az F1-csapat elnöke, Niki Lauda a sanghaji hétvégén többször is kijelentette, hogy mostantól teljesen kizárták az ilyesmiket.
“A szó szoros értelmében nem lesz több csapatutasítás nálunk. A legutóbbi futam kivétel volt, ezen kívül csakis akkor tennénk meg újra, ha azt akadályozhatjuk meg vele, hogy valaki más nyerje meg a bajnokságot helyettünk. A malajziai dolog nem fordul elő többé. Szabadon versenyeznek a pilótáink” – mondta a háromszoros bajnok a német RTL-nek.
A Mercedes januárban érkezett új motorsportfőnöke, Toto Wolff igyekezett finomítani az osztrák legenda szavain, utólag inkább Brawn álláspontját erősítette meg. 
“Niki egy kicsit talán félreérthetően fogalmazott. A műszaki gond van, ahogy Malajziában is volt (az üzemanyaggal), akkor lépnünk kell. Ezt Niki is így látja. Sportemberként én is ellenzem a csapatutasításokat, de a csapat iránt felelős emberként másképp kell gondolkodnom, ez az igazság. Világszerte összesen 300 ezer Mercedes-alkalmazottnak felelünk, két Mercedes ütközése elfogadhatatlan lenne, nem passzol az imázsunkhoz” – nyilatkozta. 
 
Wolff a kívülről furcsa és ellentmondásos hármas hatalom kérdését is érintette, azt állítja, nincs ellentét a főnökök között.
“Meglepődnének, hogy milyen jól megvagyunk. Az az igazság, hogy Niki nem tudott a pilótáink malajziai üzemanyag-gondjairól. Minden rendben közöttünk, se közte és köztem, se Ross-szal nincs gond.”