F1: Vettelt aggasztja a lemaradás 2

Míg Felipe Massa mind a rövid, mind a megtankolt, hosszú etapokon remekelt a Kínai Nagydíj második szabadedzésén, a címvédő Sebastian Vettel majdnem másfél másodperces lemaradással zárt a 10. helyen.
Bár a Red Bull nem mindig mutatja ki a foga fehérjét péntekenként, Vettel arra utalt, hogy ezúttal nem csak ködösítettek – valóban aggasztja a hátrány, de bízik a javulásban. 
“Elég nehéz napunk volt. Délután egy kicsit jobban küszködtem, nagyobb volt a lemaradásom az élmenőkhöz képest, mint szeretném. De szerintem csak két-három dolgot kell megoldanunk, hogy holnapra jobb formában lehessünk.”
“Nincs katasztrófa, nem arról van szó, hogy sötétben tapogatózunk, van fogalmunk arról, mit is kell tennünk. Egyelőre nincs határozott válaszom, a program teljesítése közben nincs idő elemezgetni, csak hozni kell a köröket, de megnézzük majd a dolgokat. Az mindig az edzés után jön.”
Mark Webbernek jobban ment az első nap, ő fele akkora lemaradással az 5. lett. Az ausztrálnak az autóra nincs igazi panasza.
“Jó napom volt ma, sokat mentem, ami lényeges. De más nagyon gyors autók is vannak, szóval nincs semmi meglepetés a korábban látottakhoz képest. Úgy gondolom, van még dolgunk, de az autó nem tűnik rossznak, egyszerűen csak foglalkoznunk kell még a gumikkal.”