F1: Nőnek öltözik a volt csapattulajdonos 1
F1: Nőnek öltözik a volt csapattulajdonos 2

F1: Nőnek öltözik a volt csapattulajdonos

F1: Nőnek öltözik a volt csapattulajdonos

F1: Nőnek öltözik a volt csapattulajdonos 6
F1: Nőnek öltözik a volt csapattulajdonos 7
F1: Nőnek öltözik a volt csapattulajdonos 8
Fotó megosztása:
Még 2010-ben kötött fogadást az F1-be akkor beszállt két új csapat, a Virgin (ma már Marussia) és a Lotus Racing (mai nevén Caterham F1) tulajdonosa, Richard Branson és Tony Fernandes.
A fogadás tárgya az volt, melyik csapat végez előrébb a bajnokságban, a leendő vesztes pedig vállalta, hogy a másik csapattulajdonos légitársaságánál stewardessként dolgozik végig egy utat – természetesen nőnek öltözve, “magassarkúban, sminkkel, frissen szőrtelenített lábakkal”.
A tétnek külön pikantériát adott, hogy Fernandes az Air Asia elindítása előtt Branson Virgin Airlinesának alkalmazottja volt, így a korábbi főnökét húzhatta csőbe így. Ahogy már tudjuk, a maláj üzletember nyert, hiszen a Lotus Racing a 10., a Virgin a 12., utolsó helyen zárta a 2010-es idényt.
Azóta eltelt három év, Richard Branson és a Virgin pedig már nincs is az F1-ben, de a hóbortos milliárdos állja a szavát, május 12-én teljesíti a feladatot, egy jótékonysági járaton beöltözik majd.
“Eljött az elszámolás ideje. Ciki lesz számára, hiszen egykoron én dolgoztam neki – nagyon szórakoztató belegondolni, hogy most Richard dolgozik majd nekem, méghozzá dögös légi kísérőként” – csipkelődött Fernandes az Air Asia mai közleményében.
A mókában is nagylelkűek lesznek azért: az ausztráliai Perth-ből a malajziai fővárosba, Kuala Lumpurba tartó járat jegyeinek 399 ausztrál dolláros (95 ezer Ft) árából kerek 100 dollárt (24 ezer Ft) a súlyos beteg gyermekek felvidításával foglalkozó alapítvány, a Starlight Children’s Foundation kap meg.