F1: Sutil a McLaren szenvedésében bízik 2

Adrian Sutil szerint a McLaren szezon eleji gyengélkedése lehetőséget ad a Force Indiának arra, hogy autóit az időmérő edzés harmadik körébe juttassa. Ahogy korábban beszámoltunk róla, a McLaren maga is elismerte, gondjai vannak az MP4-28-as modell sebességével, és úgy általában mindennel. 
Ebből profitálhat a Force India, amely az edzéseken a legközelebb állt az élcsapatok, a Red Bull, a Ferrari, a Mercedes és a Lotus tempójához. 
Sutil szerint képesek lesznek a legjobb 10 közé kerülni az időmérőn. “Arra koncentrálunk, hogy az elsők közé kerüljünk, miután már meggyőződtünk arról, hogy a középmezőny elején erősek és versenyképesek vagyunk.”
“Minden esélyt meg kell ragadnunk” – mondta a német. “Holnapra ráadásul esőt jósolnak, szóval tövig nyomjuk a gázt, hogy az élre kerüljünk.”
A Force India pilótája szerint a pénteki teszt biztatóan sikerült, amely magabiztosságot ad egész az egész hétvégére.
“Elégedett vagyok. Minden nagyon jól ment. A mérnökeimmel kiválóan együtt tudtam működni. Alaposan megjárattuk a különböző gumikat, de a beállításokon nem sokat változtattunk” – tette hozzá az egyéves szünetet követően idén visszatérő német versenyző.