Sebastian Vettel minden szezonban becenevet ad autójának, a járgányát amolyan barátnőként kezeli. A német pilóta versenyzett már Juliával, Kate-tel, Kate mocskos hugicájával (Kate’s Dirty Sister), Buja Lizával (Luscious Liz), Kéjes Mandyvel (Randy Mandy) és Perverz Kylie-val (Kinky Kylie), és Abbey-vel.
Most, a szezonnyitó Ausztrál Nagydíj előtt az idei autó nevét is kitalálta: “Eddig csak RB9-esként ismerték, de az új neve Éhes Heidi (Hungry Heidi)!” – jelentette be Melbourne-ben a háromszoros bajnok címvédő.
Az újabb szezont illetően így beszélt Vettel:
“Ha van valami titka a motiváltságnak, akkor az az, hogy nem szabad az előző három évre gondolni. Az nem számít semmit, minden évben újra a nulláról indulunk, mindenkinek ugyanolyanok az esélyei. Az első bajnoki cím nagyon-nagyon különleges volt, azután már nem volt nyomás, bizonyítottam, főképp önmagam számára, hogy képes vagyok nyerni. Persze utána is két fantasztikus év jött, de tényleg nem igazán foglalkozom ezzel. Itt vagyunk, nulla ponton állunk, pont, mint a többiek.” 
“A tesztelés idén a korábbiaknál is kevesebbet árult el, szóval úgy érkezünk ide, hogy nem tudjuk, mi lesz, de szerintem ez így izgalmas. Tavaly nagyon szoros volt, és én ugyanerre számítok most is. Talán még szorosabb is lesz, ezért kulcsfontosságú, hogy minden egyes versenyből kihozzuk a maximumot. Hosszú volt az utazás, de most már itt vagyunk, örülök, készen állok, hogy újra nekifussunk!” – magyarázta a 25 éves versenyző.