Felipe Massa a hétvégén Brazíliában, a Rio de Janiero utcáin bemutatózott személyes szponzora, a TNT energiaital-gyártó szervezésében. 
“Egy álmom vált valóra azzal, hogy egy F1-es Ferrarit vezethettem a csodálatos Rio útjain. Nincs is annál nagyobb élmény, mint az utcákra sereglett szurkolóim előtt vezetni az autót, amellyel a világ minden táján versenyeztem” – mondta.
Massának természetesen a szórakozás után már a munka következik, idén nagyon keményen hajt majd, hogy megőrizze a tavaly év végére megszerzett lendületét. Sikereket akar, főleg, mert ez lehet a 2014-es szerződéshosszabbításának a kulcsa is.
“Még nem tudom, mit hoz a jövő, de  mindent beleadok, hogy továbbra is a legnagyszerűbb Forma-1-es csapatnál versenyezhessek, amely már a második családom is egyben. Természetesen minden az eredményeken múlik majd, szóval a bajnokságra koncentrálok” – nyilatkozta a svájci Speed Weeknek.
“A tavalyi küszködés egyszerűen hozzátartozik az F1-hez, de azt hiszem, bizonyítottam, hogy képes vagyok kezelni a nehéz helyzeteket is. Még a nehéz idénykezdet után sem rogytam meg a találgatások miatt, a pályán visszavágtam. Emiatt aztán idén is támadni tudok majd” – magyarázta a nyolcadik ferraris évét kezdő brazil.