Tegnap elindult a Ferrari és a közös szponzor, a Phillip Morris által támogatott MotoGP-s Ducati-csapat hagyományos téli sajtós sítábora, a Wrooom az olaszországi Madonna di Campiglióban.
A Dolomitok havas lejtőin tartott rendezvénysorozat tegnap a nyitóvacsorával kezdődött, de máris akad fontos hír: a Ferrari-csapat sajtófőnöke, Luca Colajanni 11 év után elhagyja a versenyalakulatot, hogy az olasz márka Európáért és a Közel-Keletért felelős kommunikációs vezetője legyen.
Utódja az eddigi üzletfejlesztési igazgató, Renato Bisignani lesz, aki 2010-ben a Renault-csapattól igazolt a Ferrarihoz. 
A Wrooomon a Ferrari érdemi megjelenései szerdán indulnak: holnap a csapatfőnök, Stefano Domenicali beszél 2013-ról, Fernando Alonso és Felipe Massa pedig csütörtökön várja majd az újságírók kérdéseit. A következő pár napban nem lesz hiány ferraris idézetekből…
Pénteken a pilóták szokásos jégversenyével zárul majd a Wrooom, a Ferrari versenyzői és tesztpilótái, valamint a ducatisok gokartokon mérik össze az ügyességüket.