A FanVision (korábbi nevén Kangoroo TV) évek óta az F1-es futamokra kilátogató nézők legjobb barátja, a praktikus kézi készüléken a hivatalos közvetítés, a belső kamerás nézetek, a live timing és egyéb adatok és statisztikák, valamint a brit BBC 5Live vagy a Sky Sports magas színvonalú kommentárja biztosította, hogy mindig képben legyenek, akiknek erre van igényük. Az egy hétvégére már nagyjából 20 ezer forintnak megfelelő összegért bérelhető szolgáltatás azonban 2013-tól eltűnik.
A FanVision képviselője, Jade De Vere-Drummond tegnap bejelentette, hogy nem sikerült megegyezniük az F1-et szervező FOM-mal, Bernie Ecclestone-ékkal. 
“Jó néhány hónapja próbáltunk megegyezésre jutni a FOM-mal a szolgáltatás 2013-as folytatásáról, de mostanra sajnos egyértelművé vált, hogy ez nem sikerül. Igen kellemetlen ez számunkra. Az elmúlt két évben rekordbevételünk volt, és a versenyszervezőkkel, a sajtóval, a csapatokkal és a szponzorokkal folytatott együttműködésünk is nagyon szépen fejlődött.” 
A FanVision az amerikai NASCAR-ban, az NFL-ben és néhány más sportágban ezután is folytatja tevékenységét, míg az F1-es nézők kénytelenek lesznek a Forma-1 hivatalos mobilalkamazására vagy valamelyik médium valós idejű információszolgáltatására hagyatkozni, amelyek elérhetősége külföldi versenyeken igen drága lehet, és egyébként sem nyújt hasonlóan teljes körű élményt.