Egyetlen értékes kiadó ülés maradt a Forma-1-ben 2013-ra, ez pedig a saját bevallása szerint a konstruktőri ötödik helyre hajtó Force Indiáé. Paul di Resta pozíciója fix a gárdánál, a Sauberhez igazolt Nico Hülkenberg helyére a felfüggesztett börtönbüntetéssel sújtott Adrian Sutil térhet vissza az alakulathoz.

Vagy valaki más: Jules Bianchi menedzsere, Nicolas Todt szerint a franciának van a legnagyobb esélye arra, hogy szerződést kapjon a Force Indiától. Bianchi a csapat tartalékosa volt idén, mellette szól az is, hogy a Ferrari pilótaakadémiájának tagja, ami jól jöhet a Force Indiának abban az esetben, ha valóban a Ferrari V6-os motorjaira vált 2014-től a Mercedes helyett.

“A döntés két-három ember kezében van a Force Indiánál” – mondta az FIA elnök Jean Todt fia. “Szerintem Jules-nek nagyon jó esélye van a szerződésre, de még semmi nem dőlt el.”

“Sok pilóta kopogtat a Force Indinál, köztük Adrian is. Meglepődnék, ha őt választanák, de még senkivel sem írtak alá semmit.” A Force India február 1-jén mutatja be új autóját.