F1: Vettel nem foglalkozik Alonsóval 2 Sebastian Vettel (1.): “Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel!Tegnap jól indult a délelőtt, nagyon gyors voltam, bár csúszkáltunk egy kicsit. Vadiúj a pálya, eltart egy ideig, míg ‘bejáratjuk’. Nagyon jó volt az időmérő is, bár a vége szorosabb lett, mint szerettem volna, az utolsó szektorban gyorsabb is lehettem volna. Fontos eredmény, hogy az élről indulok, remélem, hogy jó futamunk lesz holnap. Nem gondolok semmit Fernando eredményéről, magunkra kell koncentrálnunk. Tegnap vesztettünk egy kis időt egy probléma miatt, ez nem volt ideális, és ki tudja, akár megtörténhet újra. Le kell hajtanunk a fejünket és keményen dolgozunk, hiszen eddig még egy pontot sem osztottak ki. Legutóbb is láthattuk, hogy hátulról is előre lehet kerülni, mi magunkra fogunk koncentrálni. Vasárnap összejöhet a csapatbajnoki cím, dolgozni fogunk érte.”

Lewis Hamilton (2.): “Az első kanyar miatt nem aggódom. Amiatt inkább, hogy a porosabb oldalról indulok, elég sokat csúszkáltunk az edzéseken is, szóval ebből lehet probléma. Azért elég széles az első kanyar, szerintem el fogunk férni, de meglátjuk. Nem akarok galibát okozni Sebastiannak, tisztán szeretnék nyerni.”

Mark Webber (3.): “Elégedett vagyok ezzel az időmérővel, bár kicsit zűrös volt a gumik miatt, könnyű kiesni a ritmusból. Volt egy kis gond az autóval, de nem hiszem, hogy ez pozíciót jelentett, mert Lewis nagyon gyors volt. Szerettem volna egy kicsit gyorsabb lenni, de így is itt vagyunk az elején, jó futamunk lehet holnap. Összejöhet a konstruktőri cím is, hajtani fogunk érte.”