F1: Massa berágott a versenybírókra 2

Nem túlzás azt állítani, hogy a Red Bull-os Mark Webber formán kívül volt az Abu-Dzabi Nagydíjon, hiszen a rajtnál lazán eldobta a 2. rajthelyet, aztán előbb a willaimses Pastor Maldonadóval ért össze és pördült meg, utána a ferraris Felipe Massával találkozott, megpördülésre kényszerítve a barzilt, majd végül a di Resta-Grosjean-Perez incidensben ütközött és esett ki.
A futam végén a 7. helyen beérő Massa szerint a stewardoknak sokkal szigorúbban kellett volna kezelniük Webbert, ugyanis a megpörgetése előtt levágott egy kanyart.
“A 11-es kanyarra fékeztünk, ott próbált kívülről előzni. Én a belső íven vettem a kanyart, a kijáratnál pedig összeértek a kerekeink. Utána úgy döntött, hogy levágja a sikánt. Én rendesen elfordultam, ő pedig így elém vágott. Nagyon keményen kellett fékeznem, hogy ne menjek neki, meg is pördültem. Szóval balesetet okozott” – panaszolta Massa. 
“Nem először fordul elő, hogy a stewardok nem hoznak megfelelő döntést, nem a jó irányban gondolkodnak. Úgy döntöttek, hogy nem nyúlnak Webberhez, szerintem ezzel nagyot hibáztak!”