Az F1-et közel húsz éve irányító Bernie Ecclestone ma az Indiai Nagydíj napján betöltötte a 82. életévét is. A kis termetű angol ennek ellenére nem érzi magát öregnek, és ha csak rajta múlik – azaz amíg munkaadója, a jogtulajdonos CVC és az egészsége nem szól közbe – akkor jó pár évig maradni is fog még.
“Nyugdíj? Még nem gondolok rá. Jól érzem magam. Majd ha úgy leszek, hogy már nem tudok így teljesíteni, akkor azt mondom, hogy ideje lépni. De amikor az ember eljön ilyen helyekre, látja, hogy mi volt itt korábban, de sikerült meggyőznie az embereket, hogy rendezzenek versenyt, építsenek pályát, az mindig nagy örömöt jelent” – mondta a verseny előtt.
“Végül persze megyek majd így vagy úgy, de amíg úgy érzem, hogy megy a munka, és a tulajdonosok is elégedettek velem, addig maradok. Ha pedig távozni készülök, jó előre szólni fogok.” 
“Amikor eldöntöttük, hogy a tőzsdére visszük az F1-et, rögtön az a kérdés merült fel, hogy mi lesz Bernie-vel. Azt mondtuk, hogy rendben, akkor megbízunk valami fejvadászcéget, hogy keressen utódot, de ennek már jó pár éve… A CVC-nek pontosan megmondom majd, hogy mondjuk 85 évesen abbahagyom vagy hasonló, de jó előre szólni fogok.”
A futam előtt Ecclestone a csapatfőnökök jelenlétében természetesen tortát is szeletelt, koccintott is, de azért viccelődött az eseményen: “Igen, tökéletesen igaz, utálom a születésnapokat!”