F1: Előrébb is lehetne a Williams 2

A Williams kimondottan gyengén muzsikált Koreában, és még az Indiai Nagydíj pénteki edzésein sem volt tényező, de szombatra nagyot javultak. Bruno Senna a 6. helyen zárt az utolsó szabadedzésen, majd ő és Pastor Maldonado is villogott az időmérő első szakaszában.
A végén Senna a 13., Maldonado a 9. rajthelyet szerezte meg, de mindketten azt állították, hogy lehetett volna ennél jobb is, csak elszúrták.
“Az utolsó körömön az utolsó kanyarban hibáztam egy kicsit, az sok időbe került, azt hiszem, a 9. hely nem mutatja a reális tempónkat. Tegnap még nem voltunk elég gyorsak, de keményen dolgoztunk, hogy rájöjjünk, miért, és az autó sokkal jobb is volt ma. Újra a Q3-ban küzdhetünk, szóval pozitív a mai időmérő, a versenytempónk is jónak tűnik, bizakodó vagyok a holnapi esélyeimet illetően” – mondta a venezuelai.  
Senna is a hibával kezdte: “Hibáztam a körömön, csalódott vagyok, mert a top10-ben lehettem volna enélkül. A délelőtti edzésen és a Q1-ben is jó volt a tempónk, egyértelműen javultunk az elmúlt futamokhoz képest, szóval a jó irányba tartanak a dolgok. A hosszú etapokon erős volt az autó, remélem, hogy holnap pár helyet előrébb léphetek majd!”