F1: Vettelék aggódtak a gumikopás miatt 2 Sebastian Vettel (1.): “Nagyon elégedett vagyok. Fantasztikus futam volt, az alapot a jó rajt adta. Nem voltam biztos benne, hogy összejön, mert a koszosabb oldalról indultam, de volt elég tapadásom. Mark kerekei kicsit kipörögtek, aztán szerencsére sikerült jól védekeznem vele szemben, pedig még hetedik fokozatban is hallottam, ahogy jön. Végig hajtottam, ahogy tudtam, Mark a teljes verseny alatt közel volt hozzám. Két tökéletes bokszkiállásom és a második előtt egy csúnya blokkolásom volt, de addigra kényelmes előnyt építettünk ki. Kicsit aggódtunk a jobb első gumi kopása miatt miatt, de kontrollálni tudtuk. Szeretném megköszönni az egész csapatnak, senki nem pihent sokat Japán óta. Még egy lépést tettünk, ami nagyon fontos volt, remélhetőleg ezt a lendületet tudjuk továbbbvinni. Várom a következő pár futamot, az utolsó néhány jól sikerült. Még sok minden történhet, magunkra kell öszzpontosítanunk és a lehető legjobb eredményt elérnünk.”

Mark Webber (2.):
“A rajt nem volt isteni, majd elemezni fogom, mi volt a gond. Nem sikerült egyből elindulnom, utána próbáltam jól helyezkedni és nem lemaradni Sebastiantól. Ez a verseny a gumikról szólt, minden etap végén kemény volt pályán tartani az autót. Sebastian remekül vezetett, és ugyan csalódott vagyok amiatt, hogy nem nyertem, gratulálok a srácoknak és örülök a jó eredménynek!”

Fernando Alonso (3.):
“Elégedettnek kell lennünk a mai eredménnyel, harmadik és negyedik helyen zártunk a Red Bull mögött. Jelenleg nehéz megszorongatni őket, de a McLarent megelőztük a konstruktőri versenyben, amire korábban nem is gondoltunk. Még tennünk kell néhány lépést, hogy ugyanolyan versenyképesek legyünk, mint a Red Bull.”